Al is uw website goed gebouwd, hij staat of valt met onderhoud!

Ontdek de Voordelen van onze onderhoudscontracten voor jouw website!
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw WordPress-website optimaal te onderhouden? Zoek niet verder! Oosterveld Design biedt een breed scala aan onderhoudscontracten die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Met onze professionele diensten zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en soepel blijft draaien, terwijl jij kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Hieronder staan onze verschillende onderhoudscontracten, inclusief tarieven:

Onderhoudspakketten

Lite

18,75 Per maand
  • Dit is het meest voordelige onderhoudspakket voor als je website niet veel veranderd maar toch onderhoud vereist. Met dit abonnement ben je ervan verzekerd dat je website zonder zorgen over updates in berichten of pagina's blijft functioneren.

Basic

37,50 Per maand
  • Kies voor het Basicpakket als je website naast proactief onderhoud regelmatig updates vereist. Met deze optie kun je erop vertrouwen dat de website altijd up-to-date is en optimaal functioneert.

Premium

75,00 Per maand
  • Ons populairste pakket! Als je geld verdient met je website of eigenaar bent van een webshop die frequent updates nodig heeft en waarbij 'snel weer online zijn' van cruciaal belang is kies je voor dit abonnement! Je bent verzekerd van een uitstekende service en een razendsnelle website-ervaring voor je bezoekers.
Populair

Ultra

95,00 Per maand
  • Als je professionele ondersteuning wenst bij je website en dus behoefte hebt aan support met elke vorm van voorrang, dan is ons Ultra-pakket de ideale keuze voor jou. Met dit ultieme website onderhoudspakket krijg je alle voordelen van onze dienstverlening, inclusief een hoogwaardig Service niveau waarbij we tijdens werkdagen voor je klaarstaan.
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Welkom bij Oosterveld Design, hoe kunnen we je helpen?