085 - 1307533 info@oostervelddesign.nl
Selecteer een pagina
Header over ons

EVEN VOORSTELLEN….

Dennis Oosterveld

Dennis Oosterveld

Vormgeving, Webdesign, Marketing en Social Media

 
Dennis heeft sinds zijn afstuderen aan het Grafisch Lyceum te Zwolle in het jaar 2000. grote ervaring en een goede reputatie opgebouwd in Grafisch design. Daarnaast heeft hij zich bekwaamt in online activiteiten, webdesign en hosting. Ook het werk als communicatie coördinator voor verschillende Non-Profit organisaties is een niet onbelangrijk onderdeel in zijn werk.

Wil Oosterveld

Wil Oosterveld

Vormgeving, Webdesign, Illustraties

Oosterveld Design maakt graag gebruik van Wil zijn kennis en ruim 50 jaar ervaring in de reclamewereld. Als oud directeur-eigenaar van een middelgroot industrieel reclame-adviesbureau kent hij het klappen van de zweep in de grafische wereld.

Ruud Kloos

Ruud Kloos

Commercieel Advies

 

De ervaring van Ruud is op gebied van Commerciële vraagstukken, positioneren van een product of bedrijf alsmede verkoopplanning -targets, marketing en coaching. De mens achter het bedrijf staat centraal, zij / hij moet het uiteindelijk doen! Een eigen bedrijf is een kruiwagen die je zelf moet duwen.

Kim Klein Hesselink

Kim Klein Hesselink

Vormgeving en Webdesign

 

Als stagiare is kim sinds augustus 2022 in dienst bij Oosterveld Design en verzorgd onder begeleiding van Dennis de vormgeving en ontwikkeling van websites.

OVER ONS…

Bij Oosterveld Design zetten we ons graag in om jouw organisatie mooier en beter te maken. Onze kracht ligt daarbij in het ‘snappen’ van je vraag, je uitdaging of jouw kansen. We ontwikkelen samen met jou een strategie, waarna we vormgeving, drukwerk of andere commerciële middelen inzetten om nog grotere successen te behalen. Alles wat daarbij nodig is, hebben we in huis of beschikbaar in ons netwerk van professionals.


Oosterveld Design doet:   

  • Commercieel advies
  • Grafisch Ontwerp en -Design
  • Drukwerk
  • Webservices, Hosting Webdesign Linked-in Instagram Facebook
  • Management en Marketing vraagstukken
  • Verkoopplan & – targeting; Coaching
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Welkom bij Oosterveld Design, hoe kunnen we je helpen?